Büyükşehir Mezbahane Otomasyon Ve Online Ödeme Sistemine Geçiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yenilikleri birbiri ardına hayata geçirmeye devam ediyor. Teknolojiden en üst seviyede faydalanmaya özen gösteren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 1 Eylül Salı gününden itibaren Mezbahane Otomasyon ve Online Ödeme Sistemi’ne (MOOS) geçiş yapmaya hazırlanıyor.

20 Ağustos 2020 Perşembe 11:13
Büyükşehir Mezbahane Otomasyon Ve Online Ödeme Sistemine Geçiyor

Halkın Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için teknolojik çalışmalara büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, bu alanda atılımlar yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun riyasetinde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığının ortaklaşa yürüttükleri Mezbahane Otomasyon ve Online Ödeme sistemi, kullanıma hazır hale getirildi.
 
1 EYLÜL’DE HİZMETE SUNULACAK
Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımıza daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla Mezbahane Otomasyon ve Online Ödeme Sistemi (MOOS) çalışmalarını tamamladık. MOOS sayesinde hayvanını kestirmek isteyen gerçek veya tüzel kişiler, T.C. kimlik numarası veya vergi numarası ile 888 61 01 nolu telefonu arayarak istedikleri tarihe ve saate randevu alabilecekler. Böylece mezbahane hizmetinden yararlanmak isteyen gerçek veya tüzel kişiler, istedikleri günde ve saatte kesim yaptırabilecektir. İşlem için mezbahane görevlisi tarafından kişinin kimlik numarasına borç tahakkuk ettirilecektir. Sistem sayesinde gerçek veya tüzel kişiler, T.C. kimlik veya vergi numaraları ile belediyeye gelmelerine gerek kalmadan online olarak mezbahane ödemelerini gerçekleştirebilecektir. Mezbahane Otomasyon ve Online Ödeme Sistemi, 1 Eylül Salı gününden itibaren halkımızın hizmetine sunulacak” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 20.08.2020 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.