Büyükşehir Trabzon’u çiçeklerle donatıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehri güzelleştirmeye devam ediyor

08 Şubat 2021 Pazartesi 13:50
Büyükşehir Trabzon’u çiçeklerle donatıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek ve fidan dikim çalışmaları ile şehri güzelleştirmeye devam ediyor. Trabzon’u kış aylarında da rengarenk bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kenti çiçeklerle donatıyor. 

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin şehir genelinde başlattığı çalışmalarla merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar ve çocuk oyun alanları çeşitli çiçeklerle süsleniyor. Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan ekipler, binlerce çiçeği toprakla buluşturuyor. Öte yandan yabani ot temizliği de yapılırken, gerekli ilaçlama çalışmaları da titizlikle yürütülüyor. Hafta sonu kısıtlamalarını da fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akyazı ve Beşirli mahalleleri ile Maçka yolunda refüj çalışması gerçekleştirdi. 

PEYZAJ ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak peyzaj ve yeşil alan çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Zaten yeşil olan Trabzon’umuzu daha da yeşil hale getirmek adına 4 mevsim çiçeklendirme çalışması yürütülmektedir. Hafta sonu kısıtlamalarını da fırsata çevirerek, şehrimizin vitrini niteliğindeki cadde ve sokaklarımızda mevsimine uygun binlerce çiçeği toprakla buluşturuyoruz. Bu anlamda Akyazı, Beşirli ve Maçka yolunda da çalışma gerçekleştirdik. Trabzon’umuzu güzelleştirmek adına yaptığımız programlı dikim çalışmalarımız, mevsimine özgü çiçeklerle yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.