Büyükşehir Ve Ortahisar’dan Taraftarı Sevindirecek Açıklama

29 Nisan 2022 Cuma 15:39
Büyükşehir Ve Ortahisar’dan Taraftarı Sevindirecek Açıklama

Trabzonspor’un şampiyon olmasına 1 puan kala Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, taraftarı unutmayarak muhteşem bir jeste imza attılar.  
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Trabzonspor Kulübü, şampiyonluğun ilan edileceği maç öncesi taraftarı unutmadı. Başkan Zorluoğlu, Başkan Genç ile Trabzonspor Kulübü, 30 Nisan Cumartesi saat 20.30’da oynanacak Trabzonspor-Antalyaspor müsabakasına bilet alamayan taraftarlar için Atatürk Alanı’nda ve Avni Aker Millet Bahçesi’nde dev ekran kurma kararı aldılar. Taraftar, şampiyonluk maçını şehrin işlek iki noktasından dev ekranlardan canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca Meydan’da ve Avni Aker Millet Bahçesi’nde maç sonrası sahne kurularak DJ performansı sergilenecek, halk oyunları ve havai fişek gösterileri sunulacak.  
 
Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi tarafından ortak yapılan açıklamada, “Uzun yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğu elde etmemize sadece bir puan kaldı ve takımımız yarın adeta şampiyonluk maçına çıkıyor. Trabzonspor-Antalyaspor maçı biletleri satışa çıktığı andan itibaren kısa sürede tükendi. Maça gitmek isteyen binlerce taraftarımız var. Bizler de Büyükşehir ve Ortahisar belediyeleri olarak şampiyonluk maçı için ilgili yayıncı kuruşla görüşerek taraftarımıza bu duyguyu yaşatmak istedik. Maça gidemeyen ve bilet bulamayan taraftarlarımız aynı duyguyu hem Atatürk Alanı’nda hem de Avni Aker Millet Bahçesi’nde yaşayabilecekler. Şimdiden şampiyonluğumuz kutlu olsun. O sene bu sene, bundan sonra her sene” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 29.04.2022 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.