BÜYÜKŞEHİR’DEN SİPERLİK MASKE DESTEĞİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarına Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla maske, siperlik ve dezenfektan desteği sağladı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 14:26
BÜYÜKŞEHİR’DEN SİPERLİK MASKE DESTEĞİ

Koronavirüs salgınının ilk gününden itibaren ihtiyaç sahipleri için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinde de esnaf ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Normalleşme adımları kapsamında faaliyetlerine başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarına Büyükşehir Belediyesi tarafından normal ve siperlik maske ile birlikte dezenfektan dağıtımı gerçekleştirildi.  

12 BİNDEN FAZLA MASKE DAĞITILDI
Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hayri Köksal’ın da katılımıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 759 erkek berberi için 7 bin 590 adet maske, 308 bayan kuaförü için 3 bin 80 adet maske, 36 güzellik salonu için ise 360 adet maske ile birlikte 1.103 adet siperlik maske olmak üzere toplam 12 bin 133 adet maske dağıtıldı. Ayrıca tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarına 1 litrelik dezenfektan desteği verildi. 

BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM 
Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Koronavirüs sürecinin en başından itibaren belediyemizin tüm imkanları ile sıkıntıda olan esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Toplum sağlığını korumak için alınan tedbirleri üst düzey şekilde uygulamak adına yoğun çalışma gerçekleştirdik. Bu zorlu süreci esnafımızla ve vatandaşımızla birlikte aşacağız demiştik. Şimdi ise normalleşme adımları atmaya başlayacak noktaya gelmiş bulunmaktayız. Yaklaşık 50 gün kapalı olan ve normalleşme süreci çerçevesinde hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik merkezi esnafımızın ve vatandaşımızın sağlığını korumak adına maske ve dezenfektan desteği sağladık. Faaliyetlerine yeniden başlayan esnafımıza bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.