Büyükşehirden yangın tatbikatı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, toplumu yangın ve doğal afetlere hazırlamak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarını sürdürüyor.

14 Şubat 2020 Cuma 13:19
Büyükşehirden yangın tatbikatı

İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, olası yangınlara karşı hazırlıklı olmaları amacıyla Hekimoğlu Döküm Sanayi personeline yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Çalışanlara ilk olarak yangınlarla ilgili teorik bilgiler veren itfaiye erleri, daha sonra uygulamalı tatbikat yaptı. Tatbikata tam kadro katılan Hekimoğlu Döküm Sanayi çalışanları memnuniyetlerini dile getirerek, hayati önem taşıyan bu çalışmanın gerçekleşmesini sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Halkı, kurum ve kuruluşları itfaiye hizmetleri ile ilgili olarak bilgilendirmek, alınacak önlemler konusunda eğitmek ve bu konuda tatbikatlar yapmak, İtfaiye Dairesi Başkanlığının görevleri arasında yer almaktadır. Bu tür tatbikatlar güvenlik açısından oldukça önem teşkil ediyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz tatbikatlardan memnuniyet noktasında önemli geri dönüşler alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak talepte bulunan tüm kurum ve kuruluşlara hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.