Çalışanların şikâyeti Başhekim'i yedi

Ahi Evren Hastanesinde görevden alınan Başhekim Durmuş’un, hastane çalışanları tarafından “iletişim sorunları” gerekçesiyle Sağlık Bakanlığına şikâyet edildiği iddia edildi

16 Ocak 2020 Perşembe 12:17
Çalışanların şikâyeti Başhekim'i yedi

SONNOKTA BERKANT PARLAK - Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim İsmet Durmuş’un görevden alınması kentte tartışma konusu oldu. Görevden alınan Durmuş, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’yı suçlarken Durmuş’un resmî olarak Sağlık Bakanlığı müfettişlerince hazırlanan rapor doğrultusunda görevden alındığı öğrenildi. OLUMSUZ OLUNCA Hastane çalışanlarının Sağlık Bakanlığına yaptıkları şikâyet doğrultusunda Bakanlık önce İl Sağlık Müdürlüğünden inceleme talep etti. İl Sağlık Müdürlüğü raporu hazırlayarak Bakanlığa iletti. Ancak Bakanlık kendisi müfettiş görevlendirerek yeni bir rapor hazırlattı ve bunu dikkate aldı. Durmuş hakkındaki yeni rapor da olumsuz olunca görevden alındı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.