Canalioğlu Ortahisar'a

İYİ Parti Trabzon teşkilatı, Ortahisar Belediye Başkan adaylığı için eski belediye başkanı ve eski milletvekili Volkan Canalioğlu’na teklif götürecek.

02 Kasım 2018 Cuma 09:01
Canalioğlu Ortahisar'a

TEKLİF YAPILACAK

Yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de daha önce ismi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için gündeme gelen Trabzon eski belediye başkanı ve CHP eski milletvekili Volkan Canalioğlu’na Ortahisar Belediye Başkan adaylığının teklif edileceği öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİR ZOR!

Canalioğlu’nun kendisine yapılacak bu teklife nasıl cevap vereceği merak konusu olurken bu teklifin yapılmasında özellikle kırsaldan gelen oyların Büyükşehir için AK Parti lehine olacağı ve Ortahisar Belediye Başkanlığı’nı kazanmanın daha kolay olduğu algısının rol aldığı öne sürüldü.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.