ÇAYKUR Müdür Alim: "Hedefimiz kuru çay rekoru"

Alim, “Biz her zaman üreticinin yanındayız, çay almaya devam ediyoruz. Kuru çay satmamız lazım, hedefediğimiz kuru çayı satarsak ona rekor deriz.” dedi

18 Haziran 2021 Cuma 12:41
ÇAYKUR Müdür Alim: "Hedefimiz kuru çay rekoru"

SONNOKTA MERVE ALTUNCU - ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim açıklamalarda bulundu. Alim, “Her zaman üreticinin yanındayız. İlk 29 günlük süreçte geçen yılın çay alımlarının üzerine çıktık. Ancak biz kuru çay satarken rekor kırabilirsek bizim için geçerli asıl rekor o olacak. İşte o zaman rekor kırdık deriz.” dedi.

DEPOLAMAK KOLAY
Alim şöyle devam etti: “Kontenjan konusunda eleştiriler geliyor ama durum çok da öyle değil. Üretici ile görüşüldüğünde olumsuz bir yorumla karşılaşmıyoruz. Her zaman üreticinin yanında olduk, bundan sonra da olmaya da devam edeceğiz. Bu kadar çayı alıp depolamak kolay, önemli olan bunu satabilmek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.