Çebi: Artık Başka Bir Türkiye Var

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Artık Başka Bir Türkiye Var

24 Mart 2021 Çarşamba 15:25
Çebi: Artık Başka Bir Türkiye Var

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna, 2071 idealine birlikte yürüyecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.
ÇEBİ KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ
AK Parti 7.Olağan Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden genel başkanlığa seçildi. 
HAYIRLI OLSUN
Selahaddin Çebi, kongrenin hem ülkemiz hem de tüm insanlık için hayırlı olması temennisinde bulunarak “Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin teminatı, Hakk’ı haykıran, suskun dünyanın gür sesi; büyüyen, gelişen güçlü Türkiye’nin lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna, 2071 idealine birlikte yürüyecek olmanın heyecanı yaşıyoruz” dedi.
YOLUNDAN YÜRÜYECEĞİZ
Çebi, kongrelerin birer demokrasi şöleni olduğunu belirterek “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda kongre heyecanını yaşadık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız heyecanıyla, umuduyla, vizyonuyla, duruşuyla kalplerdeki pası, yüreklerdeki tedirginliği sildi, gönüllerdeki aşkımızı yeniden harladı. Coşkumuzu, heyecanımızı, azmimizi yeniledik. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ışık tuttuğu yolda, inanç ve azmimizi ortaya koyduk. İman varsa imkân da vardır düsturuyla hem ülkemiz hem de insanlık adına yola çıkıyoruz.  Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında artık çalışma ve gaza basma zamanıdır.” diye konuştu.


 

YENİ BİR BAŞLANGIÇ
AK Parti’nin 19 yıllık iktidarında tek parti döneminin zorbalığı, şer odaklarının vesayet zulmünün geride kaldığına işaret eden Çebi şunları söyledi: “2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürerek 21'inci yüzyılı ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz. Teknolojinin insansız dünyaya doğru evrilmeye çalışıldığı tarihi yol ayrımında, insanın fıtri güzellikleri üzerinden yeni bir dünya düzeni kurulmasına öncülük etmenin sorumluluğuna talibiz. Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine ardından da 2053 vizyonuna inşallah Cumhur İttifakı ile taşıyacağız. 
İNANDIĞIMIZ YOLDAN VAZGEÇMEDİK
Türkiye’nin önüne her adımında, her yükselişinde çeşitli engeller çıkarılmıştır. Tüm senaryolarını yırtıp attık, tuzaklarını yıkıp geçtik. Yağmurlu havada bile bize bir bardak su vermeyecek olanların türlü dayatmaları karşısında dahi inandığımız yoldan asla dönmedik. Ülkemizi ve milletimizi, sürekli kendi iç sıkıntılarıyla meşgul ederek son iki asırdır köklü değişimlerin dışında tutanlar, yine aynı oyunun peşinde. Ama bu defa başaramayacaklar. 
ARTIK BAŞKA BİR TÜRKİYE VAR
Çünkü bu defa farklı bir Türkiye var. Artık hakkın, hakkaniyetin, adaletin teminatı bir küresel yönetim anlayışıyla buluşturacak medeniyet nöbetini devralmaya hazırlanıyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yolunda bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız.”
5 İSİM MKYK LİSTESİNDE
Çebi ayrıca, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Listesinde yer alan Trabzonlu İsa Sinan Göktaş, İsmail Cenk Dilberoğlu, Bayram Şenocak, Ali İhsan Yavuz ile Mustafa Şen’i tebrik etti

Son Güncelleme: 24.03.2021 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.