Çebi’den Bakan Soylu’ya Ortahisar teşekkürü

17 Ağustos 2022 Çarşamba 12:25
Çebi’den Bakan Soylu’ya Ortahisar teşekkürü

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İçişleri Bakanlığı bütçesinden Ortahisar’a kazandırılan altyapı ve üstyapı yatırımları için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek “Sayın Bakanımızın şehrimize vermiş olduğu kıymete bağlı olarak şehrimiz her yıl artan oranda yatırım alıyor. Şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 
25 MİLYONLUK YATIRIM
Yıllara göre İçişleri Bakanlığı bütçesinden Ortahisar’ın aldığı yatırım miktarı hakkında bilgilendirmede bulunan Çebi, “İlçemize İçişleri Bakanlığımız bütçesinden son altı yıl içerisinde 19 milyon 448 bin TL tutarında beton yol ile 2 milyon 173 bin TL tutarında istinat duvarı işi, 3 milyon 72 bin TL tutarında asfalt yol işi, 89 bin TL tutarında korkuluk, 254 bin TL tutarında fosseptik işi yatırımı kazandırıldı. 
NERELERE YAPILDI
Asfalt çalışmasında Pelitli, Çağlayan-Dere Yolu, Akyazı, 1 Nolu Beşirli, Üniversite mahallelerinde toplam 8 bin 250 metrekare yol asfalt kaplandı. 2017 yılında Çağlayan ile Dolaylı mahallesi, 2018 yılında Yeşilyurt, Sevimli, Esenyurt, Gürbulak, Geçit, Karlık, İkisu-Sayvan Yolu, Çağlayan, Sayvan, Pınaraltı, Özbirlik, Yeşilyurt, Ayvalı, Gündoğdu, Uğurlu ile Çimenli mahallelerinin muhtelif yolları; 2019 yılında Pınaraltı, Yeşilyurt, Düzyurt, Çağlayan, Yeşilbük mahallelerinde; 2020 yılında Sayvan, Çağlayan mahallelerinin muhtelif yolları, 2021 yılında Çağlayan, Yeşilbük, Okçular mahallelerinin muhtelif yolları betonla kaplandı. Ayrıca 2022 yılında Özbirlik mahallesindeki beton yol çalışması ile Ortahisar genelinde ihtiyaç duyulan mevkilerde istinat duvarı, korkuluk ve foseptik işi çalışmaları tamamlandı. 
ASFALT YOL-BETON YOL
Çebi, 2022 yılı için Karlık Mahallesi beton yol kapama işi ile istinat duvarı yapım işinin sözleşme aşamasında olduğu bilgisini vererek “Okçular Mahallesi’nde 700 bin TL tutarındaki beton yol kaplama işi ihale aşamasında, 742 bin TL tutarındaki beton yol çalışması ise devam ediyor. Uğurlu Mahallesi’nde 330 bin TL tutarında beton yol kaplama işi, Yanyamaç Kendirli Bağlantı yolu beton yol kaplama işi ile ilçemiz geneli muhtelif yerlerdeki beton kaplama işi ihale aşamasında bulunuyor. 780 bin TL tutarındaki Karlık Mahallesi beton yol çalışması işi için sözleşme imzalandı.” ifadelerine yer verdi. 
HER DAİM ŞEHRİMİZİN YANINDA OLDU
Selahaddin Çebi, Ortahisar ilçesine verdiği önem ve kazandırdığı yatırımlardan ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ederek, şunları söyledi: “Çok kıymetli hemşehrimiz, medar-ı iftiharımız İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi her daim ihtiyaçları doğrultusunda şehrimize ve ilçemize birçok dev yatırımı kazandırmaktadır. Sayın Bakanımıza ilçemize göstermiş olduğu ilgi ve kazandırdığı yatırımlardan ötürü teşekkür ediyor, teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum.”

Son Güncelleme: 17.08.2022 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.