Çebi’den dur durak yok

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

12 Nisan 2021 Pazartesi 16:37
Çebi’den dur durak yok

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Çebi, Ramazan öncesinde AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte Uzun Sokak’ta esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu, esnafın Ramazan ayını tebrik etti.
DEVAMI GELECEK
Belli program dahilinde esnaf ziyaretini sürdürdükleri söyleyen Selahaddin Çebi, “Önce Kemeraltı’da ardından da Pelitli Mahallemiz’de hem esnaf hem de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün de Sayın Vekilimiz Salih Cora ile birlikte Uzun Sokak’taki esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Dertleştik. İstek ve taleplerini dinledik. Çözüm getirme adına yanlarında olduğumuzu söyledik. Bundan sonra da aynı şekilde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
KOLAYLIKLARI ANLATIYORUZ
Esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini kaydeden Çebi, “Dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de sağlık şartları nedeniyle çeşitli kısıtlamalar getiriliyor. Bu kısıtlamalardan olumsuz yönde etkilenen kesimlerin başında esnaflarımız geliyor. AK Parti hükümeti olarak kredi ve sosyal yardımlarla esnafımızın derdine çare bulmaya, çare getirmeye çalışıyoruz. Hamdolsun dünya geneli ile kıyaslandığımızda ülkemiz yerinde ve zamanında alınan önlemlerle iyi durumda bulunuyor. Bu ziyaretlerle ayrıca Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ilgili bakanlıklarımızın esnaflarımız için duyurduğu kolaylıkları da anlatma imkânı buluyoruz.” ifadelerine yer verdi.
HAYIRLI RAMAZANLAR
Başta İslâm alemi olmak üzere tüm Trabzon’un Ramazan ayını tebrik eden Çebi şunları söyledi: “Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayını karşılıyoruz. Heyecanlıyız ama içimizde burukluk var. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da sağlık gerekçesiyle Ramazan ayını çeşitli kısıtlamalarla geçireceğiz. İnşallah bu Ramazan, kısıtlamaların son olduğu Ramazan olur. Hayırlı Ramazan’lar.

Son Güncelleme: 12.04.2021 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.