‘Cennet’in melekleri ahşaba hayat verdi

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Cennet Tuğ ve kursiyerlerinin hazırladığı ‘Ahşap Boyama El Emeği Ürünler Sergisi’nin açılış töreni halkın yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi

10 Nisan 2018 Salı 14:27
‘Cennet’in melekleri ahşaba hayat verdi

Trabzon’un Ortahisar İlçe Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O bünyesinde gerçekleştirilen sanatsal etkinlik ve kurslar meyvelerini vermeye devam ediyor. Ortahisar Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Cennet Tuğ ve kursiyerlerinin hazırladığı ‘Ahşap Boyama El Emeği Ürünler Sergisi’nin açılış töreni dün Hamamizade İhsan Bey Merkezi’nde gerçekleştirildi. 15 kursiyer tarafından hazırlanan 200’ü aşkın eserin bulunduğu sergi yoğun ilgi gördü.

ÖZAĞCI’YA TEŞEKKÜR

Sergi açılışına Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Oratahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Eğitmen Cennet Tuğ ve ahşap boyama eserlerin sahibi kursiyerler katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “Halk eğitim merkezimiz hem sanatımızı canlı tutması hem de ev hanımlarının ekonomilerine katkı sunabilmelerini sağlayacak önemli bir eğitim mecrası. Şu anda da şehrimizdeki birçok kurs bu anlamda ilgi görüyor. Ahşap boyama kursumuz da bunlardan birisi ve eserler çok güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK MUTLUYUM

Açılış konuşmalarının ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, kursiyerler arasından başarısından ötürü teşekkür belgesine laik görülen Yasemin Özağcı’ya belgesini takdim etti ve Özağcı’yı yebrik etti. Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Eğitmeni Cennet Tuğ ise, ahşap boyama konusunda 15 kursiyerinin olduğu ve kurslarının devam ettiği bilgisini paylaşarak, “Trabzon’a geleli 4 ay oldu. Bugün sergimize olan ilgi beni çok mutlu etti. Kurslarımız sürüyor. Gelmek isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz. Evde oturmak yerine vakitlerini bizimle ve sanatla geçirebilirler. Bu sergiyi hazırlamamıza katkı sağlayan öğrencilerim de ne söyledimse eksiksiz başardılar. Onlar olmadan zaten ben olmam. Çok mutluyum. Trabzon’u ekibimle ve öğrencilerimle sevdim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Sergi 16 Nisan’a kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.