Cepheart Yalıtım, çalışanları ile iş ortaklarını iftarda buluşturdu

Trabzon’da 10 yıldır faaliyet gösteren Cepheart Cephe Yalıtım sistemleri ailesi çalışanları ile iş ortaklarını iftarda ağırladı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 13:59
Cepheart Yalıtım, çalışanları ile iş ortaklarını iftarda buluşturdu

Trabzon’da 37 yıldır faaliyet gösteren Cepheart Cephe Yalıtım sistemleri ailesi çalışanları ile iş ortaklarını iftarda ağırladı.DSİ Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara Cepheart Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şahintaş,Genel Müdür Aslıhan Şahintaş, çalışanları ile iş ortakları ve inşaatçılar katıldı.Yoğun katılımla 8.Düzenlenen iftarda konuşan Fatih Şahintaş, Ramazan’ın birlik beraberlik ayı olduğunu ifade ederek, “Kıymetli iş ortaklarımız ile değerli çalışanlarımızla orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Bundan sonraki dönemde de ortak hedefler için birlikte yol almayı temenni ediyor, Ramazanın herkese hayırlı olması dileğiyle birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.Türkiye'de yalıtım sektörünün oluşması ve gelişmesinde öncü bir rol üstlenen Cepheart,yalıtım,enerji tasarrufu ve çevre koruma ilişkisinde toplumun farkındalığını artırmaya öncelik veriyor.Cepheart Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şahintaş, çevreye saygı konusunda ki çevre dostu üretim yöntemlerini hayata geçirdiklerini ve çevreye duyarlı ürünler geliştirmeye odaklandıkların ifade etti.Şahintaş, Sürmene’de 5 bin metre kare üzerin yalıtım fabrikası da kurduklarını ifade ederek,Cepheart ailesi olarak her geçen güçlenerek büyüdüklerini belirtti.

Son Güncelleme: 13.06.2018 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.