Çevre yolu ne alemde?

Yirmi yıl önce “olur” verildi ama ortada bir şey yok.

12 Eylül 2019 Perşembe 09:09
Çevre yolu ne alemde?

Yaklaşık yirmi yıl önce projesi onaylanan Güney Çevre Yolu’nun yeniden gündeme getirilip hayata geçirilmesi isteniyor

TRAFİĞE ÇARE

Trabzon trafiğini rahatlatması adına düşünülen, yaklaşık yirmi yıl önce de projesi onaylanan Güney Çevre Yolu’nun şehrin gündeminde yer almaması tepki çekti. Trabzonlu, şehri güneye açacak ve trafiğe çözüm olacak yolun yeniden şehirde tartışılarak gündeme getirilmesini istiyor. Şehrin güneyinden geçecek yolun sıkışan trafiğe de büyük oranda çare olacağı dile getiriliyor.

MECLİS’TE SORDU

Konuyu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıyan CHP Grup Başkan Vekili Turgay Şahin Güney Çevre Yolu’nun durumunu sordu. Şahin, “Trabzon için elzem olan Güney Çevre Yolu 20 yıl önce merkezi hükümet tarafından onaylanmış olmasına rağmen neden bu konu ile ilgili bir girişim yok” diye sordu. Şahin bu yolun Trabzon için ivedilikle hayata geçmesini de belirtti.

AYNI SIKINTI OLUR

Şahin Akyazı’da yapılması planlanan Şehir Hastanesi ile ilgili de tepki göstererek, “O bölgede stadyumun durumu ortada. Aynı yere bir de hastane yapılması sıkıntı doğuracaktır. Ortak akılla birlikte bu hatadan vazgeçilmesi gerekir. Bu tarz işler yapılırken konunun uzmanlarından görüş alınmalıdır. Yoksa şehir yine aynı sıkıntıları yaşamaya devam edecektir” diye konuştu.
 

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.