Çevre yolunda revizyon var

Milletvekili Cora “Güney Çevre Yolu’nda bir revizyon düşünüyoruz. Bu konudaki talebimizi Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza ilettik. O da olumlu karşıladı.” dedi.

03 Ocak 2020 Cuma 09:19
Çevre yolunda revizyon var

BEŞ MEGA PROJE VARDI

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Güney Çevre Yolu ile ilgili konuştu. Cora projede revizyon düşünüldüğünü belirterek “Bizim 2015’te açıkladığımız beş mega projemiz vardı. İkinci devlet üniversitesi, yeni havalimanı, Erzincan-Trabzon Demiryolu, Yatırım Adası ve Güney Çevre Yolu. Şuanda Güney Çevre Yolu hariç hepsinde adım attık.” dedi.

BAKAN OLUMLU KARŞILADI

Cora şöyle devam etti: “Güney Çevre Yolu’nda bir revizyon düşünüyoruz. Bazı akslar Kanuni Bulvarı ile çakışan mesafeye yaklaşmakta. O yüzden Güney Çevre Yolu’nu biraz daha arkaya atacak yeni bir projenin hazırlanmasını istiyoruz. Bu konudaki talebimizi Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza ilettik. O da olumlu karşıladı. Projenin revizyonu söz konusu.”

sonnokta gazetesi
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.