CHP İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve İlçe Yöneticileri Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor.

İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Örgütlerden Sorumlu Bşk. Yardımcısı Fikri Karahan, İlçe Bşk. Yardımcıları Emre Hasret ve Özcan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri Oktay Söğüt ve Ömer Dayı ile birlikte Uğurlu, Karakaya, Akkaya, Karlık, Kireçhane ve Gölçayır mahallelerimizi ziyaret ettiler.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:39
CHP İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve İlçe Yöneticileri Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Dertleri ortak; eskiden “köy” olarak söylediğimiz Büyükşehir ile beraber mahalle olan bölgelerimizde en büyük problem su ve kanalizasyon. Hayati ihtiyaçlarımız olan bu hizmetlerdeki herhangi bir ihmalkarlık sağlığı etkilemektedir.Karlık su deposundan mahallelere dağılan su, özellikle yağmurlu günlerde kesiliyor ve çoğunlukla “çamur” akıyor.

Su içmek, banyo yapmak, çamaşır yıkamak için insanlar ne yapmalı? Yıllardır hizmet ediyoruz diye görsele öneme verenler Ortahisar halkının sağlığını düşünmüyor.Bir de kanalizasyon; halen altyapısı yapılmayan mahallelerimiz ve kanalizasyonu sokaklara dökülen yerlerimiz var. Trabzon bunu haketmiyor.

Sesleniyoruz;
İnsanlara kullanamadıkları suyun faturasını neden gönderiyorsunuz? Hatta su tüketim giderlerinin yanında bakım gideri, atık su gideri hizmet sağlanmadığı halde neden fatura ediliyor? Hizmet sağlıyoruz diyorsanız, insanlar neden aynı sorunu dile getiriyor? Bakım giderlerine karşılık Karlık deposunda en son temizlik ne zaman yapıldı? 12 yıldır ne yapıyorsunuz? Sadece borç yapıyorsunuz. Tiski ve Belediyeler borç içinde ama halka hizmet yerine yüksek kiralı yeni binalar tercih ediyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.