CHP'li Oyman'dan flaş sözler! "Tünel akvaryum amacından şaştı"

Oyman: “Tünel Akvaryum Projesi amacından saptı. Burayı işletecek kimse bulamayacaksınız demiştik, görüyoruz ki ihale Belediye’nin şirketine kaldı.”

04 Mart 2021 Perşembe 10:32
CHP'li Oyman'dan flaş sözler! "Tünel akvaryum amacından şaştı"

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman gazetemize konuştu. Oyman: “Pazarkapı’da tarihi kalıntılar çıkan alanda incelememiz oldu. Bu tip çalışmalar şehir için önemli. Trabzon’un tarihini ön plana çıkarmamız lazım. Dünya mirası dediğimiz Roma döneminden kalma yapıların ortaya çıkması gerçekten önemli ve turizme kazandırılmalı.”

EKSİĞİMİZ ÇOK FAZLA
“Pandemi döneminde de fark ettik ki sosyal belediyecilik konusunda eksikliklerimiz çok fazla. Bugün pandemiden dolayı halkımızın belli sıkıntıları var, sağlığımız bir yana ekonomimiz bir yana. Şehirde temeli eskilere dayanan işletmeler kapatmaya başladı. Bu görüntüleri gördüğümüzde üzülüyoruz. Verilen destekler çok ama çok yetersiz.”

ZARAR BELEDİYE’NİN
“Tünel Akvaryum, 2014 yılında Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tarafından vaat olarak verilmişti. Baktığımızda yedi senelik bir süreç var ve yedi senede ancak sadece tünel bitti. Görüyoruz ki proje amacından saptı. Biz demiştik ki burayı işletecek kimse bulamayacaksınız, baktığınızda ihale Belediye’nin şirketine kaldı. Yüzde 25 olarak da dışarıdan bir firma ile ortaklık yapıldı. Herhangi bir zarar olduğu zaman bütün zarar Belediye’ye ait olacak.”

Son Güncelleme: 04.03.2021 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.