Chp'li vekile tepkiler sürüyor

Cumhuriyet Halk  Partisi Tekirdağ Milletvekili ilham Özcan Aygün’ün yapmış olduğu açıklamalara Trabzon Ortahisar  Belediyesi Başkanı Av.  Ahmet Metin Genç sert tepki gösterdi .

15 Kasım 2018 Perşembe 09:07
Chp'li vekile tepkiler sürüyor

Cumhuriyet Halk  Partisi Tekirdağ  Milletvekili ilham Özcan Aygün’ün yapmış olduğu açıklamalara Trabzon Ortahisar  Belediyesi Başkanı Av.  Ahmet Metin Genç sert tepki gösterdi .
Genç”CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ü, Tekirdağ’da Trabzon şehri ve geçmişi adına yaptığı konuşmasından ötürü şiddetle kınıyor, şehrimizden özür dilemesini bekliyorum. İşgalci Rus ordusuna karşı 22 gün 22 saat kahramanca direnen, 24 Şubat 1918 tarihinde düşman işgalinden şerefli bir şekilde kurtulan Trabzon halkını  itham etmek kimsenin haddine değildir. Trabzon, tarih boyunca hep kahramanlığı ve şerefi ile nam yapmış bir güzel diyardır. Bizim alnımız ak, tarihimiz paktır.Trabzon’un tarihini bilmeyenler Trabzon’un kadim medeniyetini bilmeyenler Trabzon ile ilgili söylemlerine dikkat edecek . Trabzon şehri Yavuz Sultan Selim’in yönettiği Kanuni’nin doğduğu  Fatih’in Fethettiği ettiği Trabzon şehri ile ilgili bilmeden konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilini tüm Trabzonlulardan Özüre davet ediyorum .Sayın Milletvekili bilmeli ki Trabzon şehri Vatan , Millet Bayrak hassasiyetini en önde tutan şehirlerimizin başında gelmektedir “ifadelerini kullandı .

Son Güncelleme: 15.11.2018 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.