Chp'li Vekillerin yerel seçim çıkarması

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Trabzon’u yeniden o eski tarihi görkemli günlerine geri döndürecek CHP’li belediyelere ihtiyaç çok fazladır” dedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 16:53
Chp'li Vekillerin yerel seçim çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili PM üyesi Ali Haydar Hakverdi, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yerel seçimler için Trabzon’a geldiler.  Ortahisar İlçe Başkanlığı toplantı salonunda İlçe Başkanları ile bir araya gelen milletvekilleri yerel seçimler için bilgi aldılar.  Yerel seçimlerde Trabzon’a CHP’si damgasını vurulacaktır diyen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Trabzon’u betona boğan, trafiğini çekilmez hale getiren, havasını kirleten kısaca şehirciliği bilemeyen, yeşili tüketen AKP belediyesi çökmüştür. Bu yönetim şekliyle Trabzon’un daha kötüye gedeceğinin farkında olan yurttaşlarımız. AKP belediyeciliğinin Trabzon’da farkındadır. Trabzon’u yeniden o eski tarihi görkemli günlerine geri döndürecek CHP’li belediyelere ihtiyaç çok fazladır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.