Chp Ortahisar İlçe Yönetiminden Millet Bahçesine Ziyaret

Chp Ortahisar İlçe yöneticileri ve Ortahisar Meclis Üyeleri Cüneyt Zorlu ve Oktay Söğüt, Önceki dönem İl Yöneticisi İlker Akıncı ile birlikte İnönü mahallesinde devam eden millet bahçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

19 Mart 2021 Cuma 16:54
Chp Ortahisar İlçe Yönetiminden Millet Bahçesine Ziyaret

Chp Ortahisar İlçe başkanı Fatih Suat Oyman yaptığı açıklamada : Öncelikle konut yapmak dışında şehir merkezinde ihtiyaç olan bir yeşil alanı kazandırmayı doğru buluyorum, emekleri geçen herkese teşekkür ediyoruz. Farklı detaylar irdelenebilir, şimdilik iki farklı durumdan bahsetmek gerekirse; mekanizmayla çift katlı düşünülen otopark için tavan yüksekliği tesisat sebebiyle yeterli görülmemektedir, eğer olabilseydi kapasite olarak daha verimli olurdu.

Oyman, Son olarak şehir gündeminde yer alan, Ahmet Metin Genç'in söz vermesine ve sözlerini sık sık tekrarlamasına rağmen net olarak söylemek gerekirse burada resmi, özel hiç bir şekilde futbol müsabakası oynanmaz. Suni olmadığı sürece teknik olarak zemin yeterli değildir. Şehrin hassasiyetini oluşturan Yavuz Selim kültürü ne yazık ki bu vaziyetiyle ortadan kaldırılmıştır. Ayrıca eski tribünü güçlendirmek yerine yeni bir tribün yapılması aynı dokuyu sağlamamaktadır. Örnek olarak ailenizden hatıra kalan bir eşya kırılsa yenisini almak aynı maneviyatı taşır mı? Taşımaz. Amatör Spor Kulüplerimizin ihtiyacını karşılayabilecek bir öneriyi Gülcemal üzerinde daha öncede dile getirmiştik. Burası bir park olarak değerlendirilmiş ve alan milli bayramlar, konserler, oyun alanı vb. etkinlikler için ancak kullanılabilecektir.

Son Güncelleme: 19.03.2021 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.