CHP Parti Meclisi Üyesi Pekşen: “Koca Trabzon kenara itildi"

CHP Parti Meclisi Üyesi Pekşen: “Şanlı tarihe sahip, dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesi olan koca Trabzon kenara itilmiş durumda.”

18 Ocak 2020 Cumartesi 14:10
CHP Parti Meclisi Üyesi Pekşen: “Koca Trabzon kenara itildi"

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen belediyelere çağrıda bulundu. Pekşen “Belediyeler yerli üretimi desteklemeye yönelik proje geliştirsin. Üretici Pazarları kurulsun. Bu pazarlar yalnızca üretici kooperatiflerine tahsis edilsin. Kooperatifler yalnızca ve doğrudan kendi ürünlerini pazarda satışa sunmalı.” dedi. Pekşen “Bizim söylediklerimize itibar etmiyorlar. Biz söylediğimiz için dinlemiyorlar.” ifadelerini de kullandı. TERK EDİLMİŞ KASABA GİBİ! Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çalışmalarını nasıl bulduğunu sorduğumuz Pekşen şunları söyledi: “Ben bulamadım, gören varsa onlar söylesin. Oy verenler bu konuda yorum yapmalı. Gerçekten yazık. Şanlı tarihi olan dünyanın en güzel kentlerinden birisi kenara itilmiş durumda. Trabzon’u terk edilmiş Amerikan kasabalarına benzetiyorum. Göçe mahkum olan gençleri görüyorum sadece.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.