CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan TrabzonSİAD’a Ziyaret

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan TrabzonSİAD’a Ziyaret

24 Mart 2021 Çarşamba 10:16
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan TrabzonSİAD’a Ziyaret

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni ziyaret ederek başkan Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Kaya “Pandemi sebebiyle iş insanlarımız çok zor bir süreçten geçiyor. Bizler CHP milletvekilleri olarak ülkemizin çeşitli şehirlerinde esnafımızı, tüccarımızı dinliyoruz. Trabzon sorunlarına çözüm bulma noktasında birlikte mücadele vermemiz gerekiyor. Sizlerin sesini duyurmaya çalışıyoruz. Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde Trabzon’umuzun temel sorunlarına duyarlı, çözüm arayan, çok nitelikli bir toplulukla yaptığımız keyifli ve bir o kadar da bilgi dolu sohbetten ziyadesiyle memnun oldum.Talepleriniz iş dünyamızın başka platformlarda da karşımıza çıkan önemli sorunları. Bu sorunların duyurulması adına her zaman destekçinizim. Yapacağınız ve yapmak istediğiniz tüm çalışmalarda derneğinizin gönüllü bir üyesi olarak sizlere katkı vermekten çok memnun olacağımı ifade etmek istiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren de konuşmasında “Şehrimiz milletvekili Sayın Ahmet Kaya’yı Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman ve Yomra İlçe başkanı Erol Pekşen ile birlikte derneğimizde konuk ettiğimiz için mutluyuz.Pandemi sürecinde üyelerimizden gelen talep ve çözüm önerilerini yetkililere iletme gayretinde olduk. Bugün de güncel talepleri sayın vekilimizle de paylaştık. Aynı zamanda başta Karadeniz Somonu olmak üzere su ürünleri ihracatı yapan firmalara destek olunması, derneğimiz tarafından daha önce de gündeme getirilen Rus İşgali sırasında şehrimizden götürülmüş eserlerin tekrar Trabzon’a kazandırılması hususlarında desteklerini bekliyoruz. Trabzon konu olduğunda iktidarı, muhalefeti, STK’ları istişare ve güç birliği yaptığı sürece daha yaşanabilir bir şehire kavuşacağız. Kendilerine ziyaretleri için teşekkürlerimizi arz ediyor, başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.