CHP’li Ahmet Kaya’dan Bakana, İmamoğlu tepkisi

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu hakkındaki sözlerine tepki göstererek Trabzonlular-Karadenizliler İmamoğlu’na sahip çıkacaktır! dedi.

02 Haziran 2019 Pazar 11:30
CHP’li Ahmet Kaya’dan Bakana, İmamoğlu tepkisi

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Trabzon'un evladı, Karadenizlilerin gururu Ekrem İmamoğlu hakkında, geçmişte tıpkı FETÖ’nun yurtseverleri karalamak için kurduğu kumpaslar gibi oyunlar sahneleniyor, çirkin ve alçakça iftiralar, yalanlar kol geziyor.
 
İktidar sözcüleri ve iktidarı destekleyen bir kısım medya organlarının gerçekle ilgisi olmayan bu karalama kampanyaları halkımızın büyük kesimi tarafından kınansa da, ne yazık ki bazı vatandaşlarımız bu yalanların, bu nefret söylemlerinin kurbanı oluyor.
 
İktidar sözcüleri ve Saray memurlarının işi gücü bırakıp, ülkenin dört bir yanına yayılarak, iftira ve yalanlarla , her türlü ahlakı ve vicdanı ayaklar altına alan kumpaslarla, hemşehrileri üzerinden İstanbul seçimlerini etkilemeye çalıştığına tanık oluyoruz.
 
Bizi en çok üzen ise, Trabzonlu bakanların ve siyasetçilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ekrem İmamoğlu’nu kendi memleketi Trabzon'dan kötüleme ve karalama çabalarıdır.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turan’ın, Ramazan ayında, hem de Kadir Gecesi’nde ve mübarek Ramazan Bayramı öncesinde Trabzon’a gelerek Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı konuşmalar, iktidar sözcülerinin ve Saray memurlarının ahlaki  erozyonunu, çarpıcı biçimde ortaya koymuştur.
 
Bakan Cahit Turan, ‘’Bu ülkede işbirlikçilerin hedeflerini, oyunlarını gerçekleştirmek isteyenlere hemşerimiz de olsa buna aldanmayacağız, kardeşimiz de olsa aldanmayacağız’’ şeklinde çok talihsiz ve çirkin sözler söylemiştir. 

Bu sözlerin manası nedir?

Ekrem İmamoğlu, Ülkesini her şeyden çok seven yurtsever bir Trabzon evladıdır. Bunu en iyi kendileri bilmiyor mu?

Trabzon'un yetiştirdiği bir değeri siyasi menfaatler için senaryo ve yalanlarla karalamaya çalışmak nasıl bir vicdansızlıktır?
Sırf çıkar ve menfaat için tertemiz bir insana iftira atmak insanlığa sığar mı?

Bu çirkin söylemleri kınıyoruz.
 
Yüreği, başta İstanbullular olmak üzere bu ülke insanına hizmet için yanıp tutuşan, ‘’Huzurlu ve Mutlu Türkiye’’ özlemini her şeyin üzerinde tutan Ekrem İmamoğlu yalnız değildir.
 
Trabzonlular ve Karadenizliler başta olmak üzere 16 milyon İstanbullu bu haksız ve utanç verici kumpas, iftira ve saldırılara gereken cevabı 23 Haziran'da sandıkta verecektir.
 
Trabzonluluğuyla gurur duyan İmamoğlu’nu, Trabzon'da kötüleyenler, ancak Trabzon'un yüz karası olabilir.
 
Bu saldırı ve karalamaların, sayın İmamoğlu’nun Trabzon’da gerçekleştireceği bayramlaşma programı öncesinde yapılması da dikkat çekicidir.
 
Bütün Trabzonlu hemşehrilerimizi bu nefret söylemlerine karşı, bayramın ikinci günü (5 Haziran Çarşamba) saat 12.00’de Atatürk Alanı eski belediye önünde Ekrem İmamoğlu ile kucaklaşmaya çağırıyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.