Çiftçilere iki eğitim birden

Ortahisar Ziraat Odası, çiftçileri hem budama konusunda eğitecek hem de çiftçilerin hastalıkları konusunda bilgilendirecek

22 Ocak 2020 Çarşamba 11:18
Çiftçilere iki eğitim birden


Ortahisar Ziraat Odası 28 Ocak’ta 60 çiftçiye iki eğitim birden veriyor. Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekâr, 60 çiftçiye bir hafta boyunca bir yandan fındıkta budama, seyreltme ve gübre konusunda; diğer yandan da çiftçilerin sağlık sorunlarıyla ilgili eğitim vereceklerini açıkladı.

İLK KEZ DÜZENLENECEK Halk eğitim merkeziyle iş birliği yaparak çiftçilere resmî sertifika vereceklerini açıklayan Bekâr, çiftçilerin sağlık sorunlarıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğüyle iş birliği yaptıklarını açıkladı. Bekâr “Çiftçilerin sağlık sorunlarıyla ilgili ilk kez Trabzon’da bir eğitim düzenlenecek.” ifadelerini kullandı.



 

Son Güncelleme: 22.01.2020 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.