Çok iş yaptık, daha çok iş yapacağız

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

07 Ocak 2018 Pazar 13:45
Çok iş yaptık, daha çok iş yapacağız

Burada yaptığı değerlendirmede Trabzon’da çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Çok iş yaptık, daha da çok iş yapacağız. Bu nedenle daha da gayretli olacağız” dedi.

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından mahalle yollarında yapılan çalışmalara dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Bu hizmetler Fen İşleri çalışanlarımızın eseridir. Sizin eserinizdir. Mahalle yollarımızı sırasıyla halkımıza layık hale getiriyoruz. 4 yılda bu alanda yaptığımız yatırımın maliyeti 300 milyon TL’yi aşmıştır. Elbette önümüzde daha yapacak çok işlerimiz var. El birliği ile bu hizmetleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.