Cora Arsin’de

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Arsin ilçe merkezi ve Foşaaltı mahallesini ziyaret etti

14 Haziran 2020 Pazar 17:21
Cora Arsin’de

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Arsin ilçe merkezi ve  Foşaaltı mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cora Arsin ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’ Arsin Belediye Başkanımız Sait Gürsoy ve Ak Parti ilçe başkanımız Dr. Tolga Şengül ile birlikte hemşerilerimiz ile bir araya geldik , esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini alıp sorunlarını dinledik .Bizlere yakın ilgi gösteren ve liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarını bildiren ve dua eden kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederiz ‘’ diye konuştu

Ziyaretin ardından Arsin İlçesi Örnek mahallesinde vefat eden Yılmaz Çil'in cenaze törenine katılan Milletvekili Cora ardından elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Arsin Belediye personeli Ömer Yavuz 'un ailesine taziyelerini  bildirip kazayla ilgili Adli Tıp Kurumundaki görevli personelinden  bilgi aldı .

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.