Cora'dan Milli Takım mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Türk Milli takımı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

15 Ekim 2019 Salı 15:22
Cora'dan Milli Takım mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Türk Milli takımı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cora mesajında şu ifadeleri kullandı: “Fransa'dan Barış Pınarı Harekatı'ndaki kahraman mehmetçiklerimize selam olsun. Tribündeki 35 bin taraftarımız ve sahadaki yürekli oyuncularımız büyük bir mücadele sergiledi. Geri düştüler ama pes etmediler, Fransa'ya geçit vermediler. Kenetlendiğimiz ve inandığımız sürece bizi kimsenin yenemeyeceğini bütün dünyaya gösterdik. Bu gururu bize yaşatan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyoruz.”

Cora Bulut ve Atay’ı ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Milletvekili Cora, Trabzon’da yapılması gereken millet bahçesi projelerini incelediklerini belirterek, desteklerinden dolayı Bulut’a teşekkür etti.Milletvekili Avukat Salih Cora ardından İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Başkanı Cevdet Atay’ı ziyaret ettik. Cora, aynı zamanda eski kaymakam olan Atay’a nezaketi ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini sundu, görevinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.