Cora, Trabzon için dur durak demeden koşturuyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü ziyaret etti.

13 Şubat 2020 Perşembe 12:52
Cora, Trabzon için dur durak demeden koşturuyor

SAĞLIK BAKANI KOCA’YA ZİYARET

Milletvekili Cora, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile başta Şehir Hastanesi olmak üzere Trabzon’daki sağlık alanındaki yatırımların sürecini değerlendirdiklerini belirterek Bakan Koca’ya şehre gösterdiği yakın ilgi nedeniyle kendisine çok teşekkür etti.

TARIM VE ORMAN BAKANI PAKDEMİRLİ’YE ZİYARET

Cora, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile de şehirde devam eden DSİ yatırımlarını, meraların kullanımlarından kaynaklanan ihtilafları, tarım ve hayvancılıkla ilgili güncel konuları, kooperatiflerin ve çiftçilerin yaşadığı sorunları görüştüklerini ifade ederek, konulara yaklaşımı ve duyarlılığı nedeniyle kendisine teşekkür etiğini dile getirdi.

PROF. DR. CEVDET ERDÖL’E ZİYARET ETTİ

Cora, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Cevdet Ördöl ziyareti ile ilgili olarak da, “Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü ziyaret ettik. Daha önce sağlık komisyon başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan değerli hocamızın şehrimize yaptırdığı sağlık yatırımlarını ve diğer hizmetleri unutmak mümkün değildir. Ayrıca sigara ile mücadele noktasında ortaya koyduğu duruş ve bu yöndeki yasa çalışmaları ile gazi mecliste iz bırakmış milletin hafızasında ise önemli bir yer edinmiştir. Kendisine çok sevdiği Sürmene ilçemizin tablosunu hediye ettik. Başarılar diledik” diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.02.2020 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.