Cora:2021 yılı Sümela Yılı olsun

AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde söz aldı ve 2021 yılının Sümela Yılı olması önerisinde bulundu.

15 Kasım 2019 Cuma 14:35
Cora:2021 yılı Sümela Yılı olsun

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Komisyonda Trabzon ile ilgili beklentilerini aktardıklarını ifade eden Milletvekili Cora, “Ayasofya, Sümela ve Kızlar Manastırı'nın restorasyonu için ayrılan ödenekler, mütemadiyen yapılan ziyaretler ve gösterilen hassasiyet nedeniyle Bakanımıza teşekkür ettik. Bu tarihi eserlerin bir yıl içerisinde tamamlanarak turistlerinde ziyaretine açılacağını bildirmek istiyorum. Ayrıca 2021 yılının Sümela Yılı olmasını teklif ettik. Bütçenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

MİLLİ TAKIMDA GÜNEŞ AÇTI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, İzlanda ile berabere kalarak 2020 Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan A Milli takım ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: “Uzun bir aradan sonra milli takımda GÜNEŞ açtı. EURO 2020 yolunda umut saçtı. Son maça kalmadan gruptan çıktı. Daha büyük başarılara milletçe hazırız. Tebrikler Milli Takım, teşekkürler Şenol Güneş.”

KIBRIS MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 36. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Cora KKTC’nin kuruluş yıl dönümünü şu cümlelerle kutladı: “Kıbrıs milli davamız ve ayrılmaz parçamızdır. Haklı ve onurlu mücadelemizdir. Namus, vatan ve bayrak uğruna canını feda eden şehitler diyarıdır. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Şehitlere, gazilere selam olsun.”

CORA’NIN ÖZEL ZİYARETÇİLERİ

AK Parti Milletvekili Av. Salih Cora’nın TBMM’de özel misafirleri vardı. Yoğun yasama ve Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarından fırsat bulamayan Cora’yı babası Ahmet Cora ve annesi Fatma Cora sürpriz yaparak TBMM’de ziyaret etti. Cora bu ziyaret ile çok büyük bir mutluluk yaşadı. Anne ve babasının ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cora, “Her ziyaretçim önemli ve her ziyaret anlamlıdır. Lakin bugünkü ziyaretçilerim çok özeldi. Annem ve babamla ancak Meclis’te görüşebildik. Allah ömürlerini uzun eylesin. Sağlık ve afiyet versin...” dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2019 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.