Cora’dan Araklı Çıkarması

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, programları kapsamında Araklı’yı ziyaret etti.

29 Temmuz 2021 Perşembe 17:03
Cora’dan Araklı Çıkarması

İlk önce Karşıyaka Mahallesi’nde muhtarlarla buluşan CORA, ardından önce Araklı ilçe Stadını daha sonra da AK Parti Araklı ilçe Başkanlığını ziyaret etti. Beraberinde Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban BIYIK ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’nde muhtarlarla buluşan Milletvekili CORA, onların taleplerini dinledi.

Buradaki ziyaretin ardından önce Araklı İlçe Stadına oradan da ilçe başkanlığına geçen Milletvekili CORA, Kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili konuşan CORA, “Araklı ilçemize çok yakından ilgi göstermeye devam ediyoruz. Her bir mahallemizi ziyaret etmeye, onların taleplerini almaya, aldığımız talepler doğrultusunda da sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. AK Parti’deki siyaset anlayışı yereldeki sorunları bizzat yerinde dinlemek ve sorunların çözümü olarak da ilgili yerlere aktarmaktır.” dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2021 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.