Cora’dan Kınık’a ziyaret

Cora: “Kızılay’ın ülkemiz ve mazlum coğrafyalardaki misyonunu konuştuk. Başkanımız hilalin gölgesinde yeşeren umutları anlattı.”

01 Ocak 2020 Çarşamba 13:43
Cora’dan Kınık’a ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ziyaret etti. Kızılay’ın İstanbul’daki merkezinde geçekleşen ziyaret ile ilgili bilgi veren Milletvekili Cora, “Sayın Genel Başkanımızı ziyaretimizde Kızılay’ın ülkemiz ve mazlum coğrafyalardaki misyonunu konuştuk. Hilalin gölgesinde yeşeren umutları anlattı. Bilmediğimiz çok şey öğrendik. Başarıları daim olsun” dedi. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da ziyareti için AK Parti Trabzon Milletvekiili Av. Salih Cora’ya teşekkür ederken, “Yapıcı, değer ve insan odaklı siyasetin çalışkan temsilcisi vekilimize bu nazik ziyaretinden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz” ifadesini kulland

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.