Çoruh Edaş ailesi geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ,Trabzon halkı çok yakında daha ışıl ışıl kesintisiz bir Trabzon'a kavuşacak

05 Haziran 2018 Salı 13:18
Çoruh Edaş ailesi geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği programı bu yıl Trabzon Cephanelik Restoran’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çoruh EDAŞ Müdürü, İl Müdürleri, TES-İŞ Sendikası Yöneticileri, TEDAŞ Çoruh Koordinatörlüğü çalışanları, Çoruh EDAŞ İlçe Şefleri ve çalışanları aileleri ile birlikte iftar yemeğine katılım gösterdi.430 kişinin katılım gösterdiği iftar yemeğinde Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü, çalışanlar ve misafirler ile yakından ilgilenerek teşekkürlerini iletti.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın bu akşam geleneksel iftar yemeğimizi Trabzon'da yapıyoruz ,çeyrek asırdır bu geleneği devam ettiriyoruz.Yaklaşık 500 kişilik personelimizle buradayız ,ramazan  aynın manevi ışığıyla iftarımızı açtık bölgemizde yoğun bir yatırım ve aydınlatma ve bakım çalışmalarına devam ediyoruz. 2017 yılında yaptığımız bakım çalışmaları  % 110 oranında gerçekleşti .Şuan ortahisar merkezde ağırlıklı olarak çok büyük bir aydınlatma yatırımına başladık yakın bir zamanda Trabzon halkı bunları görecektir çok daha ışıl ışıl kesintisiz bir Trabzon'a kavuşacağız dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.