Çoruh Edaş, Basın Bayramı’nda gazeteciler ile bir araya geldi

Çoruh EDAŞ Müdürü Mehmet Aydın,basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 11:02
Çoruh Edaş, Basın Bayramı’nda gazeteciler ile bir araya geldi

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya gelen Çoruh EDAŞ yetkilileri gazetecilerin bu özel gününü unutmadı. Basın mensupları ile görüş alışverişinde bulunarak güzel bir yemeğe imza atan Çoruh EDAŞ yetkilileri, toplumu bilgilendirmede en büyük yardımcı olan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Zor şartlar altında görevini yerine getiren basın mensuplarının yaptığı işin değerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ülkemizde bir kez daha hatırlanmasına vesile olduğunu belirten Çoruh EDAŞ Müdürü Mehmet Aydın: “Halkın haber alma hakkını sağlayan basınımızın toplumsal hayatımıza etkisi oldukça önemli. Dünyada, Türkiye’de ve bölgemizdeki gelişmeleri, doğru ve tarafsız biçimde aktararak vatandaşları doğru bilgiye ulaşmasına katkıda bulunan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.Bölgedeki çalışmalar ile ilgili bilgiler aktaran Mehmet Aydın, “29 bin 211 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Trabzon, Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane illerinde toplam 61 ilçede 1.3 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi hedefi ile sorumluluklarımızın farkındayız. Önceliğimiz müşteri memnuniyetini ön plana alarak iletişim ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırmak. 58 bin kilometrelik şebeke üzerinde 500 bin adet aydınlatma yaptık. Mobil yazılımlarla hizmet veriyoruz.Çoruh EDAŞ olarak bölgenin kayıp kaçak oranını yüzde 8’e düşürerek kayıp kaçak oranında yüzde 5-6 iyileştirme ile milli ekonomiye katkı sağlıyoruz.  Ayrıca birikmiş borçları olan vatandaşlara yapılandırma kampanyası sunuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 25.07.2018 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.