Çoruh Edaş’tan Akçaabat’a 2 Milyon Lira Yatırım

Çoruh Edaş, Trabzon’da Yatırımlarına Devam Ediyor

15 Mart 2022 Salı 11:02
Çoruh Edaş’tan Akçaabat’a 2 Milyon Lira Yatırım

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), kesintisiz enerji arzı hedefiyle yatırımlarına devam ediyor.

Şirket son olarak, Trabzon’a toplamda 2 milyon lira yatırım gerçekleştirerek bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Çoruh EDAŞ yetkilileri, sorumluluk bölgesi illerde yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Çoruh EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle sorumluluk bölgesi illerde yatırımlarına 7/24 devam ediyor. Şirket, Trabzon’un Akçaabat ilçesine 2 milyon lira yatırım gerçekleştirerek bölgeyi modern bir görünüme kavuşturdu.

Akçaabat ilçesine bağlı Yenimahalle’de artan enerji ihtiyacının karşılanması ve şebekelerin yer altı kablolu tesis edilmesi amacıyla çalışmalar yürüten Çoruh EDAŞ, bölgede yatırımlarını tamamladı. Çalışma kapsamında; orta gerilim, alçak gerilim ve aydınlatma şebekesi yer altı kablolu olarak tesis edildi, sokak aydınlatmaları galvaniz direkli seçilerek şehir estetiğine katkı sağlandı.

Şirket ayrıca ilçede, Yıldızlı Derecik Kavşağı ile Düzköy Yolu Osman Baba Köprüsü arasında yer alan yolun aydınlatma çalışmalarını da tamamladı. Bu kapsamda, 3 bin 700 metrelik yeni bölünmüş yola yönelik yer altı kablolu ve galvaniz aydınlatma direkli olan tesise enerji verildi.

Bölgede mesken sayısının artmasıyla birlikte, Trabzon Üniversitesi gibi sürekli gelişim gösteren okul gibi yapıların bulunması noktasında enerji arzının sağlanarak aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ayrıca önem taşıdığını belirten Çoruh EDAŞ, yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Son Güncelleme: 15.03.2022 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.