Çoruh Edaş’tan Araklı İlçesine Kesintisiz Enerji Yatırımı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1,5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Ulaşılması zor olan köylere dek her yere kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh EDAŞ, Trabzon ili Araklı İlçesi merkez girişi, Trabzon Caddesi ve bağlı sokak ve caddelerin yeraltı kablolu elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı…

06 Nisan 2021 Salı 11:15
Çoruh Edaş’tan Araklı İlçesine Kesintisiz Enerji Yatırımı

Çoruh EDAŞ, yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek abonelerine daha verimli ve kesintisiz hizmet veriyor. Zorlu arazi koşullarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ, faaliyet bölgesinde köylerden mezralara her alana modern elektrik dağıtım teknolojisini taşıyor.

Çoruh EDAŞ, 2020 yatırım programı kapsamında çalışmalara başladığı Araklı ilçesinde ekonomik ömrünü doldurmuş havai hatlı dağıtım tesislerini proje çerçevesinde yer altı kablolu aydınlatma şebekesi ve alçak gerilim şebekesi tesis ederek hizmete sundu.

Yatırım kapsamında; Araklı ilçe merkezinde yüksek düzeyde aydınlatma sağlanarak hem yaya hem trafik güvenliğine katkı sunulurken hem de ilçenin estetik görünümüne dikkat çekildi. Projelendirmede, uzun yıllar bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek ekipmanlar kullanılarak tedarik sürekliliğinin sürdürülebilirliğine öncelik verildi.

Elektrik dağıtımında hizmet kalitesinin yatırımın sürekliliği ile sağlandığına dikkat çeken Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürü Osman Aydın: “Trabzon ilimizin zor coğrafyasında ekiplerimiz 7/24 çalışarak modern yaşamın en önemli unsuru elektriği her eve, her sokağa, her binaya kesintisiz olarak dağıtmak üzere çalışıyor. Yaptığımız yeni yatırımlarla Araklı ilçemizdeki tesislerimizi modernize ettik. 2020 yılı ve sonrası yatırım programlarımızda bölgedeki çalışmalarımıza aralıksız devam edilecek olup 2021 yatırımları kapsamında şehir şebeke çalışmalarımıza Yolgören Mahallesi sahil mevkiinden devam edeceğiz. Süreç içerisinde birden fazla yatırım hizmetini tüketicilerimize sunarken desteğini esirgemeyen ilçe halkımıza ve yerel yönetimlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her gün biraz daha artırıyor.

Son Güncelleme: 06.04.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.