Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlu gaziyi unutmadı

8 Ocak 2018’de Gabar Dağı'nda gazi olan Hüseyin Çakmak’tan iyi haber geldi.

27 Şubat 2018 Salı 11:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzonlu gaziyi unutmadı

8 Ocak 2018’de Gabar Dağı bölgesinde arazi arama faaliyeti yürütüldüğü sırada teröristlerce tuzaklanan el yapımı bombanın patlaması ile  Trabzon’un Tonya ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hüseyin Çakmak ağır yaralanmıştı. Gazi Hüseyin Çakmak, bu saldırı sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Uzun bir süredir tedavisi devam eden Gazi Hüseyin Çakmak’tan iyi haber geldi. Doktorların yakın ilgisi ile sağlığına kavuşan Hüseyin Çakmak bugün taburcu olacak.

Gazi Hüseyin Çakmak’ı ziyaret eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonlu gaziye armağanını ileten AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Gazimizi ziyaret edip sağlık durumu hakkında doktorlarından güzel bilgiler aldık. Kardeşimiz bugün taburcu olacak. Bir süre dinlendikten sonra rehabilitasyon süreci devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gazimiz ile hususi olarak ilgilenmiş ve bizim aracılığımızla kendisine daha iyi şekilde vakit geçirebilmesi için bir bilgisayar hediye etmiştir. Cumhurbaşkanlığı Bilgi Teknolojileri Başkanlığı’ndan Ali Taha Koç ile Sayın Cumhurbaşkanımızın gazimize armağanını ilettik. Gazimizin ağabeyi Metin Çakmak ve diğer aile üyeleri ile de görüştük. Ailemizin özellikle tedavi sürecinde Trabzonluların gösterdiği yakın ilgi sebebiyle bizlerin aracılığı ile hemşehrilerine selamları var. Devletimiz ve milletimiz kahramanlarını bugüne kadar unutmadığı gibi bundan sonra da unutmayacaktır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.