Cumhuriyet Halk Partisi olarak basınımızın özgürlüğünü her daim önemsiyoruz.

Dün yapılan Ortahisar Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısında sağlık tedbirleri nedeniyle sizlerin önce içeride fotoğraf almanıza imkan sunarak daha sonra dışarı çıkarılması normal karşılanacak bir durum değildir. Meclis içerisinde dahi bizlere mevzu bahis edilmemiştir.

28 Mayıs 2020 Perşembe 11:50
Cumhuriyet Halk Partisi olarak basınımızın özgürlüğünü her daim önemsiyoruz.

Pandemi sürecinde dahi her gün halkın haber alması için emek veren sizlerin, gündemi tek ve borç olan Belediye meclisinden çıkarılması haber yapma ve halkın da haber alma özgürlüğünü kısıtlamaktır; bunu da AKP’nin hemen hemen her alanda uyguladığını bir kez daha görmüş olduk.Halktan saklanacak bir durum yoktur;

SIFIRDAN KURULAN BELEDİYE BÜYÜK BORÇ İÇERİSİNDEDİR.

Bizim desteğimiz belediye hizmetlerinin aksamaması için verilmiş bir destekdir. Yoksa bir inat uğruna yapılmaya çalışılan, yatırımcı bulunamayan vizyonsuz projeleri için değildir. CHP grubu olarak bu zor zamanda halka hizmette ve personel giderlerinde hiç bir mağduriyet yaşatılmaması adına borçlanma talebine onay kararımızı dile getirdik.Dün yatırımcı bulamadıkları yarın da talebi karşılayacak ziyaretçi bulamayacakları projelere harcayacakları paraların takipçisiyiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.