Çürük değil rakipmiş

FETÖ’nün sahte raporla kapattırdığı yurt hizmete giriyor

09 Ağustos 2018 Perşembe 09:03
Çürük değil rakipmiş

FETÖ’cülerin kendi yurtlarına rakip diye sahte çürük raporu hazırlatarak kapattırdıkları Sürmene Özcan Kırali Kız Öğrenci Yurdu bu yıl tekrar hizmete giriyor

BAŞKAN ŞÜPHELENDİ

Sürmene Özcan Kıralı Öğrenci Yurdu 2012 yılında FETÖ/PDY Terör Örgütü üyelerinin verdiği sahte çürük raporu ile kapatılmıştı. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün girişimleri sonucu şüphelenilen çürük raporunun bir yenisi istendi. KTÜ İnşaat Bölümü’nde yapılan laboratuar sonuçlarından Sürmene Özcan Kırali Öğrenci Yurdunun sağlam olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.

HİZMETE AÇILIYOR

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ı ziyaret edip, yurdun yeniden açılması için girişimde bulundular. Görüşmeden Sürmene için müjdeli haber çıktı. Özcan Kırali Öğrenci Yurdu bu yıl yeniden Sürmene’de Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı kız öğrenci yurdu olarak hizmet vermeye başlayacak.

Sonnokta Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.