Darısı Uzungöl'ün başına

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ayder ve Uzungöl için çağrı yapmıştı. Ayder’de dönüşüm başladı, gözler Uzungöl’de

01 Ocak 2020 Çarşamba 13:52
Darısı Uzungöl'ün başına

AYDER’DE KAZMA VURULDU

Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Rize'deki Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başlıyor. Ayder Yaylası'nda yapılacak yer altı otoparkı için ilk adım atıldı. Gözler şimdi Trabzon'un Çaykara ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve 40 yıl önce bir mısır tarlasını andıran ancak bugün dünyaca ünlü turizm merkezi haline gelen Uzungöl'ün çarpık ve plansız büyümeye kurban gitmemesi için harekete geçilmesinde.

ERDOĞAN İŞARET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Uzungöl’de imara aykırı yapıların yıkımı gerçekleştirilmişti. Şimdi Uzungöl’de dönüşüm projesinin başlanılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uzungöl’ü Ayder Yaylası ile birlikte kötü birer örnek olarak gösterirken, “Kentsel dönüşüm projeleri yapıyoruz ya. Bunların bir tanesini Ayder'e bir tanesini de Uzungöl'e yapmamız lazım.” demişti.

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.