Davut Çakıroğlu iktidarı hedef aldı! "Tribüne oynamayın Farabi'ye bakın!"

Çakıroğlu: “Milyonlarca lira ile Şehir Hastanesi planlayan iradenin Farabi’yi atıl durumda bırakması kabul edilemez. Tribünlere oynamak için değil, halka hizmet etmek için enerjimizi tüketmeliyiz.”

29 Mayıs 2020 Cuma 11:58
Davut Çakıroğlu iktidarı hedef aldı! "Tribüne oynamayın Farabi'ye bakın!"

SONNOKTA ÖZEL HABER - Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin ekonomik birçok probleminin olduğunu söyleyerek hijyene vurgu yaptı ve bu sıkıntının giderilmesi gerektiğine dikkat çekti. Çakıroğlu: “Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi bölgenin markası ve değeridir. Farabi Hastanesi’ndeki ekonomik sıkıntılar ile hijyen malzemelerinin yetersiz olması içimizi acıtıyor.”

ÖNCELİĞİMİZ OLMALI “Salgın döneminde sağlık kuruluşlarında tasarruf edilemeyecek kalemlerle ilgili eksikler ile karşılaştım. Farabi Hastanesi’nde el dezenfektanından, tuvaletlerdeki kâğıt ve sabuna kadar aparatlar boş durumda. Belediyelerin, her ne kadar kendi hizmet alanları olmasa bile işleri sosyal sorumluluk, kamu hizmeti. Bu anlamda borçlara girerken, Farabi Hastanesi de göz ardı edilmemeli, desteklenmeli. Sokakların alkolle yıkandığı günlerde hastanemiz de önceliğimiz olmalı.”

KABUL EDİLEMEZ

Hastaneden hizmet alan vatandaşlarımızın yeni problemler ile karşılaşmaması adına bölgemize hizmet veren hastanemizin bu ihtiyaçlarının karşılanması gerek. Bu sıkıntının giderilmesi takdir görür. Tribünlere oynamak için değil, gerçekten halka hizmet etme noktasında enerjimizi tüketelim. Hastanedeki sağlıkçıların da hijyen konusundaki kaygılarını ortadan kaldıralım. Milyonlarca lira harcanarak Şehir Hastanesi planlayan, 83 ülkeye tıbbi koruyucu malzeme yardımı yapan, salgın döneminde özel hastaneleri dahi sahiplenen iradenin bir üniversite hastanesini atıl durumda bırakıyor olması kabul edilebilir değil.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.