Davut Çakıroğlu İyi Parti'de

Mhp ‘den istifa eden Davut Çakıroğlu İyi Parti’ye geçti

02 Kasım 2017 Perşembe 12:23
Davut Çakıroğlu İyi Parti'de

Davut Çakıroğlu,Son yıllarda toplumun büyük bir kesiminin malumu olan "siyasi kısırdöngü", alternatif arayışları, mecburi istikamet gibi talepleri ve benzeri zaruretleri doğurmuştur. Mevcut iktidar partisinin yapısı ve mevcut muhalefet partilerinin klişe söylemlerin ötesine geçemeyen söylem ve eylemleri ülkede ‘‘tek sesliliği“ bir anlamda da ‘‘sessizliği“ doğurmuştur.

Bizde bu siyasi atmosferde dahili olduğumuz partinin daha öncede kamuoyuyla paylaştığımız gibi "ilke sorunu yaşaması ve varlığımızın anlamını yitirmesi sonucu" bağımsız olarak meclis üyeliğimize devam ettik.Siyasilerin ya da aktif siyasetin içinde olanların en büyük sezisi halktır. Bütün çabanız halka birşeyler verebilmek ve daha iyi yaşayabilmeleri için her kademede azami katkıyı sağlamakla birlikte halkın tercihlerini ve isteklerini de iyi okuyabilmek yönünde olmalıdır.Biz bu anlamda sürekli halkla içiçe olan ve milletin menfaatlerini daima ön planda tutan bir siyasetçi olmaya çabaladık. Bu yönümüz kamuoyunun takibinde ve takdirindedir.

Gerek yerelde insanlarla olan iletişimimizde, gerekse siyasi öngörüsü ve okuması etkin olan insanlarla yaptığımız istişarelerde ülke siyasetinin yeni umutlara, yeni söylemlere ve yeni politikalara ihtiyacının olduğunu müşahade ettik. Daha ayrıntılandıracağımız ve temellendirebileceğimiz bu talepler yeni bir parti gereksinimini doğurdu.

Bugun memnuniyetle ifade etmeliyim ki "karanlığa kibrit yakacak" birileri Sayın Meral Akşener liderliğinde İYİ PARTİ adıyla hem toplumun yeni bir parti talebine cevap vermiş, hem de ben ve benim gibi siyasette varlığının anlamlı olacağı, ilkeli bir oluşumun içinde siyasi hayatını devam ettirmek isteyen kişilere bir alan açmıştır.

Kurucu genel başkan Meral Akşener ve kurucu üyelerin bu cesaretini takdirle karşılamakla beraber onlarla yol ve dava birlikteliği yapmayı toplumsal bir zaruret hatta milli bir görev olarak addediyorum.Bu oluşumun kutuplaşmayı ortadan kaldıracağına, insanlara umut olacağına ve ülkemizin temel değerlerine bağlı, ilkeli siyasetin yeniden inşası için değerli çalışmalar ortaya koyacağına inancım tamdır.

Mevcut iktidar partisi oyalayıcı ve vizyon içermeyen bitik tasviyelerle uğraşırken bu oluşumun takviyelerle güçlenerek yol alacağına ve her anlamda İYİ olacağına inanıyoruz. Toplumun içinde olmamız hasebiyle hem yerelde gözlemlediğimiz, hem de 25 Ekim‘de Ankara‘da İYİ PARTİ"nin tanıtımına iştirakimizde şahit olduğumuz çoşku öncelikle bir vatansever olarak beni mutlu etmiştir.

Toplum nezdinde de artarak devam edecek olan bu heyecana ortak olmak ve birikimlerimizle bu oluşuma katkı sağlamak için bundan sonraki siyasi hayatımıza İYİ PARTİ çatısı altında devam edeceğimizi milletimizle paylaşmak isterim.

Biz butün gönüllere girmek ve bu millete hizmet etmek için çarpan yüreklere ortak olmak istiyoruz.Birkez daha ülkenin zor döneminde, ohal şartlarında ve demokrasinin aksaklıklar yaşadığı bir dönemde liderlik göstererek öne atılan Genel Başkan Meral Akşener'i ve arkadaşlarını tebrik ediyor, ülkem adına bu heyecana ortak olan herkesi selamlıyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.