Davut Çakıroğlu, “Yollarımız denetimsiz, önlem alınmalı"

Turizm güzergâhında bulunan yollarda vergi ödemeden satış yapılmasıyla ilgili konuşan Çakıroğlu, “Yollarımız denetimsiz, önlem alınmalı” dedi

27 Ağustos 2019 Salı 15:40
Davut Çakıroğlu, “Yollarımız denetimsiz, önlem alınmalı"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu, Uzungöl yolu üzerinde satış gerçekleştiren şahıslar için önlem alınmasını istedi.

Sorunla ilgilenilmemesi hâlinde sıkıntı doğabileceğini belirten Çakıroğlu, “Turizm cenneti Uzungöl yolu üzerinde kayıtsız şekilde kilim satan şahıslar türedi. Bu konu ile ilgilenilmediği takdirde ileride sıkıntı doğabilir” diye konuştu.

VERGİ ÖDÜYORLAR MI?
Çakıroğlu şöyle devem etti: “Turizm sezonunda gördüğümüz bu tablo hiç de hoş değil. Yollarımız denetimsiz. Yetkililer masa başında oturmak yerine şehrin sorunları ile ilgilensin. Turizm yolunu kilimciler esir aldı. Bu şahıslar vergi ödüyor mu? Yetkililer bu konuyla ilgilenmelidir. Bölge insanı orada yetiştirdiği bir ürünü satmak istese izin verilmez ama bu şahıslar için bir yaptırım uygulanmıyor.”

(SonNokta)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.