Değiştirin şu tenekeleri

Yıllardır yeni sisteme geçilecek deniliyor ama ortada somut bir şey yok

28 Ağustos 2019 Çarşamba 11:06
Değiştirin şu tenekeleri

Trabzon’da yılan hikayesine dönen dolmuşların değişmesi konusu ile ilgili somut bir adımın atılmaması vatandaşı isyan noktasına getirdi. Trabzonlu artık miadını dolduran araçların değişmesini talep ediyor

LAF VAR İCRAAT YOK

Trabzon’da trafik sorunu gündeme geldiğinde ilk açıklama olarak miadını doldurmuş olan dolmuşların çağa uygun olarak yenileri ile değiştirileceği dile getirilse de bir türlü bu sorun ile ilgili icraata geçilmiyor. Trabzonlu vatandaşlar yaz ve kışı aylarında kliması çalışan, engelli vatandaşa hizmet sunan, teknolojik donanımlı dolmuşların şehirde hizmet vermesini bekliyor.

SUMEN ALTI MI EDİLİYOR?

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta bu konu ile ilgili vaat de bulunup, şehrin üst düzey yönetimi ile de görüşme gerçekleştirmesine rağmen halen somut bir adım atılmaması dolmuşların değişimi konusu sumen altı mı ediliyor sorusunu akıllara getiriyor. Trafik sorununun aşılmasına yeni araçlarla hizmet sunulmasının katkı sunacağı da bir gerçek olarak ortada duruyor.

sonnokta gazetesi

 

Son Güncelleme: 28.08.2019 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.