Deprem felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan,Deprem felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız

27 Ocak 2020 Pazartesi 16:19
Deprem felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Elazığ ve Malatya’da etkili olan deprem felaketinin yaralarının milletimizin birlik ve beraberlik şuuru ile kısa zamanda sarılacağına inandığını bildirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, sevinçte ve tasada bir ve birlikte olmayı başarabilen ender uluslardan biri olduğumuzu hatırlatan Ergan, “Ulus olarak böyle zor günlerde depremden maddi ve manevi olarak etkilenen vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Türk Milleti devletinin koordinasyonunda bu felaketin maddi yaralarını saracak fedakârlığı her daim olduğu gibi bu kez de yapacaktır” dedi.

Eyyüp Ergan, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar dileyerek, Trabzon Ticaret Borsası olarak her zaman olduğu gibi, bu felakete maruz kalanlara da gereken yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.