Dernekpazarı Gençlik Merkezi açıldı

Dernekpazarı Gençlik Merkezi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın katıldığı törenle açıldı.

20 Mart 2019 Çarşamba 09:26
Dernekpazarı Gençlik Merkezi açıldı

Dernekpazarı Gençlik Merkezi  ve Sosyal Yaşam Alanı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın katıldığı törenle açıldı.Açılışa Bakan Albayrak'ın yanısıra Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Adnan Günnar,Bahar Ayvazoğlu,Salih Cora,Trabzonspor  Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin ve yönetim kurulu üyesi Zafer Göktaş, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir, futbolcular Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak, katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, belediyeyi alacak insanın yerli ve milli olması gerektiğini ifade ederek, “Hizmette problem yok. Allah ömür verdiği sürece, enerji verdiği sürece memleketimize ülkemize daha çok hizmet etmeye devam edeceğiz. Esas konu beka meselesi. Beka meselesini çok doğru anlamamız lazım. Beka deyince benim aklıma iki tane mesele gelir. Bunları sizinle paylaşacağım. Daha düne kadar Türkiye’de devletten aldığı finansmanı kaynağı, iş makinalarını, ekipmanları tüm bu imkanları dağa terör örgütüne dışarıya aktaran belediyeler var mıydı? Bu paraları alıp dağa terör örgütü Kandil'e aktarmanın yanında soruyorum, bu imkanlarla yolları, sokakları, caddeleri, çukurlar kazan terör örgütleriyle iş tutup Mehmetçiğimize kurşun sıkma noktasında destek olan belediyeler var mıydı? Demek ki belediyecilik önemli. Yani belediyeyi alacak insan, yönetecek insan yerli ve milli olması lazım. Terör örgütleriyle iş tutmaması lazım. Kol kola belediyeye meclise taşımaması lazım. Öyle mi?” diye konuştu. 

Tesislerin açılışını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak futbolcular ve davetlilerle birlikte yaptı. Bakan Albayrak konuşmasında, ''Umut ediyorum ki bu güzel tesiste yeni Abdulkadirler, yeni Yusuf'lar, yeni Ali Kemal'ler, yeni Cemil'ler yetişecektir. İnşallah gençlerimizle, Abdulkadirlerimizle Trabzonsporumuzu şampiyon göreceğiz" dedi.

Bakan Albayrak, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla bir süre sohbet ederken kendisine adının yazılı olduğu forma hediye edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.