Dev proje programa uygun ilerliyor

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, kongre merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Dev projede çalışmaların programa uygun olarak ilerlediği belirtildi.

17 Kasım 2017 Cuma 13:15
Dev proje programa uygun ilerliyor

Dünya Ticaret Merkezi yönetim kurulu toplantısının ardından, yönetim kurulu üyeleri Kaşüstü mevkiindeki Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından yapılan kongre merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu toplantısında genel konuların görüşüldüğünü ve inşaatın değerlendirildiğini söyledi. Kongre merkezi inşaatının programa uygun ilerlediğini belirten Hacısalihoğlu, “2 bin 100 kişilik kongre merkezi olacak. Yanında çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları bulunuyor. 6 bin 500 metrekare fuar alanı komplekste yer alacak. Bunun yanı sıra 430 odalı bir otel de inşa edilecek. İnşaatın tamamlanmasının ardından bölge tam bir kültür ve fuar merkezi haline gelecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.