DEVA Partisi İl Başkanı Çiçek: "Çark etmekte kendinizle yarışıyorsunuz"

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek'ten Salih Cora'ya cevap...

21 Nisan 2021 Çarşamba 13:08
DEVA Partisi İl Başkanı Çiçek: "Çark etmekte kendinizle yarışıyorsunuz"

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek geçtiğimiz günlerde AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma karşı açıklamalarda bulundu. 

Başkan Çiçek, “'Sayın vekil Salih Cora sosyal medya üzerinden bazı mesnetsiz yorumlar yapmış, fakat bu konu hakkında pek bir araştırma yapmadığını görüyorum. Sayın vekilin genel başkanı ile görüşmesi zor olabilir ama haberleri biraz kurcalarsa kime, hangi görevlerin teklif edildiğini ve karşılığında hangi cevabın verildiğini görebilir. Sayın Salih Cora sizin en büyük hatanız ilkeli olmayı, inatçılık ile karıştırmanızdır. 

2013 yılında Türkiye Merkez Bankası brüt rezervleri 115 Milyar Dolar ile tarihinin zirvesinde iken Kanal İstanbul projesine bakış açınız ile bugün -49 Milyar rezerviniz olduğundaki bakışınız aynı ise bunun adı en hafif tabiriyle inatçılıktır. Bugün ülkemizin yaşadığı bu büyük ekonomik krizde gündem ‘Kanal İstanbul’ olmamalıdır. Partimizin siyasi üslubu gereği sataşmayı pek tercih etmiyorum. Fakat çark etmekte kendinizle yarıştığınızı da belirtmek istiyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.