Deva Partisi Trabzon 2.Yaşını Kutladı

09 Mart 2022 Çarşamba 15:08
Deva Partisi Trabzon 2.Yaşını Kutladı

Demokrasi ve Atılım DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek Damla Damla büyüyen bu hareketin 2. Yılını kutladıklarını söyledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kuruluşunun ikinci yıl dönümünü kutladı. Genel Başkan Ali Babacan, partisinin kurucularıyla birlikte Anıtkabir’e yaptığı ziyaret sonrasında çevrimiçi toplantıda 81 il yönetimine seslendi.

İki yıllık süre zarfında DEVA Partisi’nin ekonomi, sağlık, tarım,hukuk ve dış politikada önerdiği politikaların önemli değişimlere yol açtığını belirten Babacan ''İkinci yılımızıda ilk yılımız da olduğu gibi otellerde,eğlenceli partilerle değil halkımızın içinde,esnafımızı dinleyerek kutlayacağız.Buradan 81 İlimizin yüzlerce teşkilatına sesleniyorum şimdi aynı anda halkımızla buluşmak için sahaya iniyoruz'' dedi.

DEVA TRABZON TEŞKİLATLARI SAHAYA İNDİ 

DEVA partisi genel başkanı Ali Babacan'ın konuşmalarının ardından tüm Trabzon teşkilatları eş zamanlı sahaya çıkarak esnafı ziyaret etti ve halkın sorunlarını dinledi.Deva Partisi Trabzon İl başkanı Kubilay Çiçek "Genel başkanımızın selamını verdiğimiz her esnaftan güzel tepkiler alıyoruz. İnsanlar bunalmış gelin bizi kurtarın diyorlar bizlerde geleceğimizin ve en büyük gücümüzün halkımız olduğunu ve onların destekleri ile güzel günlere hep birlikte ulaşacağımızı belirtiyoruz" dedi

Son Güncelleme: 09.03.2022 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.