Deva Partisi Trabzon'da Esnaf İle Buluştu

06 Kasım 2021 Cumartesi 15:46
Deva Partisi Trabzon'da Esnaf İle Buluştu

DEVA Partisi’nin Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen ile birlikte İş insanı ve partinin kurucularından İbrahim Dönertaş Trabzon’da bir dizi ziyaret yaptılar.

Ergen ve Dönertaş beraberinde İl Başkanı Kubilay Çiçek,Ortahisar ilçe Başkanı Ömer Fatih Bayoğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte Trabzon büyük sanayindeki esnafı ziyaret etti.

ESNAF DERTLİ SORUN ÇOK

Sanayi esnafı başta pahalılıktan yakınırken,yükselen döviz fiyatları ile birlikte yedek parça teminin çok zor olduğunu belirtti.

GÜVENLİK VE ADALET DÜZELMEDEN EKONOMİ DÜZELMEZ

DEVA Partisi’nin Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ergen ,Türkiye’de gelinen noktada sorunun güven ve istikrar sorunu olduğunu söyleyerek, ‘'Ekonomik güvensizliğe, eğitimi, adaleti de ekleyebiliriz. DEVA Partisi bu sorunların üstesinden gelecek kadrolara sahip, sayın Genel Başkanımıza halkımız bu konuda güveniyor'' dedi.

Ergen ve Dönertaş Trabzon’da bazı ziyaretler ve toplantılara katıldıktan sonra bugün Rize’de ilçe kongresine katılmak üzere Rize’ye hareket etti.

Son Güncelleme: 06.11.2021 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.