Deva Partisi Trabzon'da Gençlerle Buluştu

Deva Partisi Gençlik politikaları başkanı Doğa Şanlıoğlu bugün Trabzon'da gençlerle buluştu.Daha sonrasıda gemiş olsun ziyareti için Yomra Belediye Başkanı sayın Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti.

22 Haziran 2021 Salı 09:14
Deva Partisi Trabzon'da Gençlerle Buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Trabzonlu gençler Deva Partisi ve ülke geleceği ile ilgili önemli sorularına bu toplantıda cevaplar aldı.

Trabzonlu gençler başta işsizlik ve eğitim olmak üzere, sıklıkla özgürlük, adalet, liyakat gibi temel hususları sorun olarak dile getirdi.

Gençlerin sorularını dinleyen Doğa Şanlıoğlu gençlere hem cevap verdi, hemde Deva Partisinin programlarını anlattı.

İşte Doğa Şanlıoğlu'nun verdiği cevapların satıır başları;

TUİK İNANDIRICILIĞINI GİTTİKÇE KAYBEDİYOR

Şanlıoğlu bir gencin TUİK verilerine inanmıyoruz bunca işsiz var çevremizde çıkan rakamlara bakıyoruz anlamakta güçlük çekiyoruz siz inandırıcı buluyormusunuz sorusuna ; Şuan ev gençleri diye bir kavram çıktı ortaya bunun yanı sıra üniversiteyi bitiren bir genç iki yıl boyunca işssiz olarak adlandırılmıyor bununla birlikte belirtilen nitelikli işsizleride eklediğimizde % 35 gibi bir rakam çıkıyor ortaya.Mesela şuan Atıl işsizlik olarak belirtilen oran da insanların kafasını karıştırıyor.Bunların koyulma sebebi asıl rakamı gizlemek.Tabi bunlar oldukça TUİK değer kaybediyor,insanlardaki inandırıcılığını yitiriyor.

İNSANLARIN SİNİR SİSTEMİ ÇÖTÜ TEPKİ VEREMİYOR

Bir gencin bugün bir çok olay yaşıyoruz ama halkımız sanki tepkisiz bu konuda ne düşünüyorsunuz? sorusuna ; Milletimize çok görmüyorum o kadar kısa zamanda o kadar büyük olaylar yaşandı ki 17-25 Aralık,15 Temmuz darbesi gibi bir çok büyük olay peşpeşe ceryan etti haliyle insanlar artık sinirleri zedelendi ve tepki veremez oldu.Son günlerde yaşadığımız olaylara bakınca bunca suçlamaya muhattapları cevap bile verme gereği hissetmiyor.

TÜRKİYE'Yİ KURTARICILARDAN KURTARACAĞIZ

Deva Partisi Gençlik politikaları başkanı Doğa Şanlıoğlu gençlerin gelecek kaygısı ve kurtarıcılık ile ilgili sözlerine ise şu cevapları verdi;

Biz özgürlükçü demokrasiye inanıyoruz, siyaset ekip işi bizde işin ehli ekiplerle iş başına gelmek için çalışıyoruz.Bugün partimizde Engelli kotası,Genç kotası,Kadın kotası gibi mecburiyetler var bunları koymamızın sebebi bu ülkede yaşan tüm kesimlerin partimizde temsil edilmesidir.

BIYIK'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya ugrayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu, Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı ve Yomra İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Berat Yaşar, saldırı ile ilgili son gelişmeler hakkında da bilgi aldı.

Son Güncelleme: 22.06.2021 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.